Evaluatieverslag

Platform Acct is een samenwerkingsverband dat gericht is op het verbeteren van de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector in Nederland. De Arbeidsmarktagenda 2017-2023 richt zich op verschillende thema’s om de sector te versterken en de positie van werknemers te verbeteren. Belangrijke aspecten van deze agenda zijn:

  1. Opleiding en Scholing: Het bevorderen van opleidingen en trainingen die aansluiten op de behoeften van de sector, zodat medewerkers beter voorbereid zijn op de uitdagingen in hun werk.
  2. Duurzaamheid: Het ondersteunen van duurzame werkpraktijken en het bevorderen van een gezonde werkcultuur.
  3. Inclusiviteit: Het vergroten van diversiteit en inclusie binnen de sector, zodat verschillende stemmen en talenten een plek krijgen.
  4. Flexibiliteit en Zekerheid: Het verbeteren van de arbeidsvoorwaarden en het bieden van meer zekerheid voor medewerkers, vooral in een sector die vaak te maken heeft met flexibele contracten.
  5. Samenwerking: Het stimuleren van samenwerking tussen verschillende partijen, zoals werkgevers, werknemers en onderwijsinstellingen, om de aansluiting op de arbeidsmarkt te verbeteren.

De agenda is bedoeld om de culturele en creatieve sector te versterken, de positie van werknemers te verbeteren en ervoor te zorgen dat de sector ook in de toekomst vitaal blijft.

In samenwerking met Pit Creatieve Communicatie hebben we zowel een printversie als een interactieve versie van het verslag ontwikkeld.

In opdracht van: PIT CREATIEVE COMMUNICATIE