Project informatie voor werknemers

Boskalis heeft een belangrijke rol gespeeld bij de dijkverhoging op Vlieland, een van de Waddeneilanden in Nederland. Dit project is uitgevoerd om de kustlijn en de infrastructuur van het eiland te beschermen tegen zeespiegelstijging en extreme weersomstandigheden.

De dijkverhoging is onderdeel van bredere inspanningen om de waterveiligheid in Nederland te waarborgen. Bij dit project zijn verschillende technieken gebruikt, zoals het aanbrengen van extra zand en het versterken van de bestaande dijken. Boskalis heeft niet alleen de baggerwerkzaamheden uitgevoerd, maar ook gezorgd voor de nodige logistiek en samenwerking met lokale overheden en andere betrokken partijen.

Dit project is belangrijk voor de bewoners en de economie van Vlieland, omdat het de veiligheid van het eiland vergroot en zorgt voor een betere bescherming tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Door het ontwikkelen van een informatieve brochure werden de werknemers van Boskalis voorafgaand aan het project geïnformeerd over de veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats, de planning en de doelstellingen van het project.

In opdracht van: JONGENS VAN DE JONG